Wednesday, August 17, 2011

Stadi Summer Session // Helsinki 20 August 2011
"Pohjoismaiden suurin BMX-kilpailu Stadi Summer Session järjestetään lauantaina 20. elokuuta Narinkkatorilla. Kilpailu on kiinnostanut BMX-maailman tähtiä, ja tänä vuonna tapahtumaan osallistuu yli 80 BMX-kuskia 22 maasta. Stadi Summer Sessionissa ovat mukana myös Suomen parhaat BMX-ajajat.


Narinkkatorille kohoava BMX-puiston on suunnitellut Nate Wessel, joka on yksi alan huippunimistä maailmassa. Puisto on suurin mitä Suomeen on koskaan rakennettu. Stadi Summer Session -kilpailua saapuvat juontamaan New Yorkin BMX-legenda Darryl Nau ja Euroopan BMX-guru Andy Zeiss.

- Juontajalla on tapahtuman tunnelman ylläpitämisessä todella iso rooli. Ammattijuontaja, joka tuntee temput ja kuskien tausta ja tyylin, nostaa tapahtuman aivan uudelle tasolle. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saimme Darrylin ja Andyn mukaan Stadiin, Stadi Summer Sessionin järjestäjä Risto Kalmre sanoo.


Kilpailu järjestettiin vuonna 2010 ensimmäistä kertaa Helsingissä. Se herätti paljon mielenkiintoa ympäri maailman, ja vuodessa Stadi Summer Session on noussut Pohjoismaiden suurimmaksi BMX-kesäkilpailuksi. Tavoitteena on tuoda yhteen maailman parhaita BMX-kuskeja sekä Pohjoismaiden ja Baltian alueiden nousevia tähtiä.


- Viimevuotisen kilpailun hyvän palautteen ansiosta saimme tänä vuonna mukaan uskomattoman listan huippukuskeja ympäri maailmaa. Sana kiirii nopeasti BMX-piireissä, ja Stadi Summer Session on kovassa nosteessa maailmalla. Tahdomme antaa myös paikallisille kuskeille mahdollisuuden näyttää kykynsä maailman huippujen seurassa. Kovatasoiset kilpailut ja tapahtumat ovat parhaita tapoja päästä seuraamaan millä tasolla maailmalla mennään.

Kisoissa ovat mukana muun muassa Ben Hennon, Sergio Layos, Gary Young, Tom Dugan, Eki Vainikka ja Andreas Lainewool."

Simple Summer Session via Fillari-lehti.

1 comment:

www.segovia-3d.com said...

Pretty effective material, much thanks for your article.