Monday, September 24, 2012

FIXIEMAN ja HOYO: ENSILUOKKAINEN RYYS!

Sitten SE PÄIVÄ koitti!

Oltiin FIXIEMANIN ja HOYON kanssa katsomassa uusinta MACAFRAMAA ja fiilisteltiin uusia CHROMEN kenkiä. Vittu SQUID ja MASSAN käyttää niitä, ne on varmaan KUNKUIMMAT kengät mitä löytyy!!

HOYOLLA on ainakin kolmet KURSKIT. Tennareina tietty, koska KRNKY-starpit on iha PARHAAT ja spedet on nössöille PERFORMANSE runquille. FIXIEMAN luki YyVeestä, että PREMIUM RUSH näytetään BIO REXISSÄ perjantaina ja sen jälkeen on ÄLLÄRIT. Että me seottiin, HOYO purskauttaa soijalatten NENÄN kautta keittiön pöydälle ja mä PUTOSIN vittu siitä saatanan SOHVALTA, niin että ESB kaatui lattialle.

Voittaja vielä vie KAGERON palkintona KOTIIN. On kai turha sanoo kuka sen kapan voittaa, FIXIEMAN on niin SAATANAN nopee! Sillä on AINA zen ja FLOW kun se MUUSSAA autotiellä. Meikkä rupes heti tiukentaa VÄLITYSTÄ.. helvetti 50-15 FTW, ME MENNÄÄ TÄYSIIIIII!

Lähettiin lähes samalta istumalta POMMITTAA Topeliuksen katuu leffaan.

On kai turha sanoo, että oltiin KOLMISTAAN aikamoinen KRIITTINEN. HOYOLLA kipeyty RYSTYSET kaikesta siitä peilien PAUKUTTELUSTA!! HOYO on välillä niin perkeleen kiukkuinen vaikka ei se siltä näytä. YKSINKIN volvo rupesi jotain urputtamaan ja tööttäilee. HOYO ajo sen sitten kiinni seuraavissa valoissa ja TYHJENSI Gamagolion JUOMAPULLON sisällön kuskin syliin ja KÄSKI sen tukehtua PULLAANSA. Voi pörkele mikä kilari ja mitä HELVETTIÄ se volvo alkoi avautumaan, FILLARIKIN on AJONEUVO. Bensalenkkarit, pfft.

Päästin BIO rexille ja siellä oli IHAN sikana JENGII. HIPSTERIT oli ihan liekeissä kun FIXIEMAN kärytti ihan MASSANINA kumii ja parkkas pyörän tolpan viereen.

Joku PÖNTTÖ noobi tuli lässyttää kuinka UNIKSII me ollaan, meikkä joi sen BISSEN suoraan kädestä kun nostin lukkoa HOLSTERISTA. Joku polkupyörähomostelija käveli nokka pystyssä meidän ohi, mutta FIXIEMAN kamppas sen. HÄHÄÄ, vittu se kamat levis ihan TOTAALISESTI siihen teatterin eteen. VÄHÄNKÖ KAIKKI nauro, kun se keräs vehkeitään siitä. Vittu meille KUULUU antaa RISPEKTII, eikä jotain irvistelyä.

Käytiin hakemassa kuoret, jossa oli leffaliput ja MANIFESTI: 3 CHECKPOINTTII aluksi, vittu ihan helppoo. ISOLLA muussilla PASILAAN ja TAKAS. KAGERO on niin MEIDÄN taskussa!

Eka tietty piti mennä kattoon leffa..

MYÖHEMMIN siitä lisää.

No comments: